woensdag 25 april 2012

Workshop Modeltekenen 'Signes de Modelè' en plein Publique'

Om het uur zal Kunstenares Floor van Dongen op het plein gedurende een uur een workshop modeltekenen genaamd 'Signes de Modelè en plein Publique' geven zoals het op Kunstacademies onderricht wordt. Je leert de verhoudingen van het lichaam en hoe die met elkaar samenhangen. Je leert de visuele aspecten van de menselijke anatomie, botten, spieren en perspectivische verkortingen. Ook lichtval en schaduw zoals die op het lichaam te zien zijn komen aan bod. Belangrijk zijn dus het goed leren kijken, en ook met de juiste motoriek het beeld vanuit je visuele geheugen op papier te krijgen.
Dit kan een interessant voorproefje voor je zijn als je geïnteresseerd bent in het regelmatig volgen van workshops modeltekenen. Floor van Dongen geeft deze workshops 2x per maand in de zaal van het fraaie pand aan de Heemraadssingel 235 in Rotterdam-Delfshaven.
Alle benodigdheden zijn aanwezig zoals veldezels, tekenplanken, papier en tekenmateriaal. De 1-urige workshops op 'Plein du Publique' kosten incl. materiaal € 7,50 met vooraf € 2,- inschrijfgeld p.p. De workshops vinden plaats om 12, 14, 16 en 18 uur op het plein of bij minder goed weer in de muziekkoepel. Om in te schrijven voor deelname, stuur een mail naar flooriginals@hotmail.com, of bel. 06-41456631.
Of sluit je aan op de dag zelf als er nog plaats is. Doe mee want het is goedkoop, leerzaam en vooral erg leuk!

Au revoir.... en Plein du Publique!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten